Maalis-Gaala

Maalis-Gaala on Odd Fellow Lastenrahastosäätiön vuoden tärkein tapahtuma. Sen tuotot ovat kartuttaneet jo 25 vuotta merkittävästi vuosittaisia keräys- ja lahjoitusvaroja.

Maalis-Gaalan merkitys Odd Fellow Lastenrahastosäätiölle on ollut suuri, koska sen tuotto on ollut vuosittain 25 %:sta yli 30 %:iin koko Suomen Odd Fellow -yhteisöjen yhteensä Lastenrahastosäätiölle lahjoittamista varoista.

Ensimmäisinä vuosina järjestelytoimikunnassa oli ainoastaan sisaria ja veljiä Hedvig- ja Patria-looseista. Maalis-Gaala tarvitsi lisäpotkua, joten siitä tehtiin kaikkien loosien yhteinen aktiviteetti.

Tapahtumaa ovat nykyisin järjestämässä seuraavat loosit Helsingistä, Kauniaisista, Lohjalta, Kirkkonummelta ja Vantaalta numerojärjestyksessä R2 Sophie Mannerheim, R6 Minna, R7 Aino, R16 Teresa, R17 Erica, R28 Kristina Brahe, R36 Hedvig, R42 Eridani ja R50 Aallotar sekä 8 Fänrik Stål, 14 Mikael Agricola, 18 Kalevala, 24 Kuninkaanportti, 32 Pyhä Lauri, 33 Patria, 49 Heureka sekä 51 Akseli.

Mukaan voi vieläkin ilmoittautua marja.saunamäki@gmail.com TERVETULOA!

Viime vuosina gaala on järjestetty Kalastajatorpan Pyöreässä Salissa. Se on osoittautunut erinomaiseksi juhlapaikaksi.

Maalis-Gaala on tuottanut vuosittain jo pitkään hyvää mieltä avustusten saajille ja juhlayleisölle sekä toimikunnan jäsenille.